Blog

Parkuj a Cestuj: P+R parkoviště v Praze - klíč k snadnému přestupu na MHD

P+R parkoviště v Praze nabízejí pohodlné a ekologické řešení pro dojíždějící, kteří chtějí snadno pokračovat v cestování MHD. Parkoviště jsou strategicky umístěna u stanic metra, tramvají a autobusů, což umožňuje rychlý a jednoduchý přístup do centra města. Pro pravidelné cestující je ideální služba Levná Tramvajenka s ročním kuponem za 399 Kč měsíčně.

Příměstská pásma s Levnou Tramvajenkou

S Levnou Tramvajenkou lze cestovat i do příměstských pásem. K pražskému kuponu můžete přiobjednat kupony pro pásma 1, 2 a 3, které umožňují využití autobusů, vlaků a dalších dopravních prostředků v okolí Prahy. Cena začíná na 370 Kč měsíčně. Kombinace pražského a příměstského kuponu poskytuje pohodlnou správu vašich cest v rámci jedné služby, což zajišťuje flexibilitu a úsporu nákladů.

Jak a kde dobít kupon na Lítačku | LevnáTramvajenka.cz

Dobíjení kuponu na Lítačku je snadné přes portál Dopravního podniku nebo aplikaci Pidlitacka. Speciální nabídku má Levná Tramvajenka, která nabízí roční kupon s měsíčním hrazením za 399 Kč v Praze. Tato služba je dostupná také v Liberci za měsíční cenu 429 Kč a v Jablonci nad Nisou za 419 Kč měsíčně.

Identifikátor - nosič kuponů pro MHD v Praze

Identifikátor je bezkontaktní nosič jízdenek na městskou hromadnou dopravu v Praze. Umožňuje jednoduché prokazování platnosti kuponů a identifikaci cestujících. Kupony lze nahrát na Lítačku, In Kartu Českých drah, bezkontaktní platební karty a aplikaci Pidlitacka. Moderní řešení nahrazuje historické papírové jízdenky a Opencard, přináší větší pohodlí a efektivitu pro všechny uživatele pražské MHD.

MHD v Liberci a Jablonci nad Nisou | LevnáTramvajenka.cz

Objevte novinku v MHD s Levnou Tramvajenkou! Od 1.11.2023 lze v Liberci a Jablonci nad Nisou výhodně dobít kupon. Tato inovativní služba, úspěšná od roku 2015 v Praze, kde získala tisíce spokojených uživatelů, zajišťuje úsporu a pohodlí při cestování a nyní je dostupná i v Libereckém kraji.