Blog

« Zpět Jak a kde dobít kupon na Lítačku | LevnáTramvajenka.cz

Jak a kde dobít kupon na Lítačku | LevnáTramvajenka.cz

Jak dobít kupon na Lítačku online?

Dobití kuponu přes internet můžete provést přes portál Dopravního podniku nebo v aplikaci Pidlitacka. Tam lze nalézt různé varianty kuponů. Specifickou variantu však poskytuje služba Levná Tramvajenka, která zprostředkovává nákup ročního kuponu s možností měsíčního hrazení za 399 Kč. Pro využití této varianty stačí vyplnit objednávkový formulář na webu Levné Tramvajenky přes tlačítko OBJEDNAT.

Pro koho je dobití kuponu na Lítačku s Levnou Tramvajenkou vhodné? 

Levná Tramvajenka je určena pro zákazníky, kteří využívají pravidelně městskou hromadnou dopravu v Praze a jejím přilehlém okolí. Služba se hradí měsíčně za cenu 399 Kč. Je tedy alternativou pro zákazníky, kteří standardně kupují (od Dopravního podniku) občanské měsíční kupony za 550 Kč, ale zároveň by rádi ušetřili.

Spořte oproti měsíčním kuponům se službou Levná Tramvajenka 151 Kč měsíčně a až 1812 Kč ročně.

Zprostředkovaný kupon lze využít pro všechny druhy MHD v Praze (tramvaje, autobusy, metro, přívoz apod.). K dobití pražského kuponu je možné přiobjednat také doplňkovou službu Příměstská pásma – 1, 2 a 3, a jezdit tak se službou Levná Tramvajenka i za hranice Prahy.

Jaké jsou možnosti dobíjení Lítačky a kuponů na pražskou MHD

Dobití kuponu na pražskou MHD lze zřídit online přihlášením do portálu Pidlitacka, skrze službu Levná Tramvajenka, v mobilní aplikaci Pidlitacka, nebo osobně na prodejních místech Dopravního podniku.

Aktuálně lze kupon nahrát na tyto identifikátory/nosiče:

  • Lítačka
  • InKarta
  • platební karta
  • aplikaci Pidlitacka v mobilním zařízení (které tuto možnost podporuje).
Cena dobití Lítačky online

Služba Levná Tramvajenka poskytuje roční občanský kupon s možností měsíčního hrazení za 399 Kč. Tato varianta slouží jako alternativa k měsíčním občanským kuponům, které stojí 550 Kč.

Všechny ostatní varianty kuponů (jednorázové, měsíční, čtvrtletní, roční) poskytuje přímo Dopravní podnik.

Datum vydání: 18.09.2023