Blog

« Zpět Příměstská pásma s Levnou Tramvajenkou

Příměstská pásma s Levnou Tramvajenkou

Lze cestovat se službou Levná Tramvajenka i do příměstských pásem?

Ano, k pražskému kuponu (pásmo P,0,B) poskytuje služba Levná Tramvajenka jako doplňkovou službu možnost přiobjednání kuponu pro příměstská pásma. Cestování v ČR příměstskými pásmy je výhodným způsobem, jak se dostat do okolních obcí a měst. Kombinací pražského kuponu a doplňkové služby přináší výhodu správy Vašich cest v rámci jedné služby. 

Aktuálně lze dobít kupon pro pásma 1, 2 a 3. Využít lze všechny druhy dopravy v těchto pásmech – autobusy, vlaky apod. Kupon lze nahrát na Lítačku, InKartu, platební kartu nebo aplikaci Pidlitacka.

Ceny dobití kuponu pro příměstská pásma s Levnou Tramvajenkou

  1. pásmo – 370 Kč/měsíc (769 Kč měsíčně společně s pražským kuponem)
  2. pásmo – 561 Kč/měsíc (960 Kč měsíčně společně s pražským kuponem)
  3. pásmo – 825 Kč/měsíc (1 224 Kč měsíčně společně s pražským kuponem)

 

Jak funguje dobití kuponu pro příměstská pásma na Lítačku s Levnou Tramvajenkou? 

Službu lze pořídit společně s pražským kuponem nebo kdykoliv v průběhu využívání služby Levná Tramvajenka. Není možné využít pouze doplňkové služby příměstské pásmo bez využití pražského kuponu.

Kupony pro příměstská pásma se objednávají čtvrtletně, ale hradí se měsíčně stejně jako pražský kupon.

Jaké jsou výhody dobití kuponu s Levnou Tramvajenkou?

Výhodou čtvrtletních kuponů je kromě finanční úspory také to, že lze po každém čtvrtletí přerušit využívání doplňkové služby příměstská pásma a dále je nevyužívat nebo naopak začít využívat kdykoliv v průběhu ročního kuponu pro Prahu. V tomto případě stačí kontaktovat zákaznickou podporu Levná Tramvajenka. Zákaznická podpora Levné Tramvajenky Vás také včas informuje o blížícím se konci platnosti Vašich kuponů.

 

Datum vydání: 18.09.2023