Blog

« Zpět MHD v Liberci a Jablonci nad Nisou | LevnáTramvajenka.cz

MHD v Liberci a Jablonci nad Nisou | LevnáTramvajenka.cz

Objevte novinku v MHD s Levnou Tramvajenkou! Od 1.11.2023 lze v Liberci a Jablonci nad Nisou výhodně dobít kupon. Tato inovativní služba, úspěšná od roku 2015 v Praze, kde získala tisíce spokojených uživatelů, zajišťuje úsporu a pohodlí při cestování a nyní je dostupná i v Libereckém kraji.

Přicházíme se zajímavou formou financování městské hromadné dopravy v Liberci a Jablonci nad Nisou!

Od 1.11.2023 je možné v těchto městech využít službu Levná Tramvajenka, která poskytuje dobití ročního občanského kuponu s možností platby měsíčně pouze za 429 Kč v Liberci a za 419 Kč v Jablonci nad Nisou.

Kde přesně je kupon možné využít?
  • Pro město Liberec kupon platí v zóně 0001.
  • Pro město Jablonec nad Nisou je kupon platný v zóně 1001 + obce spadající do DSOJ.

Kupony lze využívat pro všechny druhy městské hromadné dopravy spadající do zóny vybrané varianty kuponu. 

Jak se tato varianta liší od tradiční městské hromadné dopravy?  

Jedná se o standardní kupon na MHD, liší se pouze forma placení. Levná Tramvajenka vám místo dražších měsíčních, či čtvrtletních kuponů koupí výhodnější roční kupon a umožní Vám jej platit měsíčně. Proti ceně měsíčních i čtvrtletních kuponů tak ušetříte až stovky korun ročně.

Jak funguje systém dobití kuponu na MHD s pomocí služby Levná Tramvajenka?

Jaká je historie této služby v Praze

Služba Levná Tramvajenka v Praze si od svého založení v roce 2015 vybudovala pevnou uživatelskou základnu. Její úspěch na trhu je důsledkem kombinace inovace, spolehlivosti a uživatelského přístupu.

S více než několika tisíci aktivními uživateli a mnoha spokojenými zákazníky, kteří již využili její služby, se může Levná Tramvajenka pyšnit stabilní pozicí a důvěrou veřejnosti. O tom se můžete přesvěčit na Facebooku Levné Tramvajenky

Datum vydání: 22.05.2024